• امروز : جمعه, ۲۵ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 15 May - 2026

هویت دینی زن مسلمان در انقلاب ایران اسلامی احیا شد

  • کد خبر : 5766
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
هویت دینی زن مسلمان در انقلاب ایران اسلامی احیا شد
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان گفت:به برکت انقلاب اسلامی ایران،هویت دینی زن مسلمان احیا شد.


به گزارش بیان روز ،حجت الاسلام محمد حسین وحیدی معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان در این همایش با بیان این که  دشمنان انقلاب در تلاش برای انتقام از زن مسلمان ایرانی هستند. گفت: نگاه اسلام به زن یک دیدگاه متعالی است و هویت  دینی زن مسلمان در انقلاب احیا و این قشر از ارکان موثر و نقش آفرین در جامعه اسلامی هستند.

حجت الاسلام  وحیدی با بیان این که حضرت فاطمه (س) تابلو هویت زن مسلمان می باشد افزود: امام خمینی (ره) احیاگر هویت زن مسلمان است و زنان در شکل گیری انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس رشادت ها ، حماسه ها و فداکلاری های بسیار فراوانی از خود نشان دادندکه ثمره آن تثبیت انقلاب اسلامی بود و امروز هرجا که انقلاب نیاز داشته حضوری قدرتمند دارندو امروز این حضور دشمن را کینه ای و عصبانی کرده به طوری که این هویت را نشانه رفته است بنابر این لازم است زنان با مراقبت بیشتر تمام نقشه ها و توطئه های شوم دشمنان را خنثی کنند.

به گزارش بیان روز،در ششمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی همایش هویت زن مسلمان با حضور حجت الاسلام “محمدحسین وحیدی” معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان ، حجت الاسلام “محمد محمودی” رییس اداره تبلیغات اسلامی ، “رضا نظری رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، “محمد شفیعی” مدیر آموزش و پرورش ، “احمد کرمی” و “عبدالرضا پاپی الوار” مدیران اداره تامین اجتماعی و بهزیستی،”علی_نصیری”سرپرست کمیته امداد پلدختر و جمعی از مسوولان و بانوان در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پلدختر برگزارشد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=5766

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.