• امروز : جمعه, ۲۵ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 15 May - 2026
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر

نقش بسیج برای تحقق اهداف گام دوم انقلاب خطیر است/بسیج با ظهور اسلام نمود پیدا کرد

  • کد خبر : 5282
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
نقش بسیج برای تحقق اهداف گام دوم انقلاب خطیر است/بسیج با ظهور اسلام نمود پیدا کرد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر گفت:بسیج با کارنامه درخشان که در گام اول داشته امروز هم برای تحقق اهداف گام دوم انقلاب رسالت خطیر دارند.

به گزارش بیان روز،سرهنگ خوشبختی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان پلدختر در مراسم آبروی محله ،افتخار کوچه ها ویژه شهید خانعلی محمدی فر با تبریک هفته بسیج و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای لرستان و پلدختر اظهار داشت: حضرت امام ره با نگاه حکیمانه داشتند، نهاد مقدس بسیج را تشکیل دادند و امروز هم کشوراز برکات خیر این نهاد مردمی بهره مند هستند.

وی با بیان اینکه قوی ترین ارتش مردمی دنیا بسیج است عنوان کرد: بسیج برای نقش آفرینی در گام اول و دوم انقلاب از هیچ تلاشی دریغ نکرده است و امروز هم نیز برای حفظ دستاوردهای انقلاب پا به کار هستند.

وی با اشاره به اینکه بسیج با ظهور اسلام نمود پیدا کرد تصریح کرد: در دفاع مقدس فرزندان ما با دست خالی وسط میدان بودند،پس از آن در امر سازندگی،آبادانی،حوادث و بلایای طبیعی اعم از سیل ،زلزله و آتش سوزی و مقابله با کرونا و اغتشاشات،بسیجیان ما به خوبی نقش آفرینی کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر با اشاره به نقش بسیج مردمی برای مقابله با توطئه های مستکبرین ادامه داد:جبهه مقاومت درسراسر دنیا با محوریت بسیج برای دفاع از مظلوم وسط میدان هستند و در دفع داعش، نیروهای مقاومت اعم از فاطمیون،علویون،حشدالشعبی با نثار جان خود توانستند حق مظلوم را از ظالم بگیرند.

خوشبختی افزود:دشمن تمام توان خود در زمینه فرهنگی و اقتصادی بر علیه کشور ما با عنوان تهاجم فرهنگی به میدان آورده است،شهدای امنیت در دفاع از مرزها،شهدای علمی و هسته ای ،شهدای سلامت و شهدای دفاع مقدس نتیجه لجاجت و توطئه های مستکبرین بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی در همه زمینه ها است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=5282

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.