به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بیان روز»،محمد عزیزی ظهر امروز در جلسه مقابله با اطفا حریق و تحویل دمنده به دهیاران پلدختر که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار داشت:۲۰دستگاه دمنده با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان برای مقابله با حریق های احتمالی به دهیاری های بخش مرکزی و بالاگریوه تحویل داده شد.
وی با بیان اینکه ۱۲دستگاه دمنده به دهیاری های بخش مرکزی و هشت دمنده به دهیاری های بخش بالاگریوه تحویل شد،افزود:اعتبار این دمنده ها از اعتبارات دهیاری ها تامین شده است.
فرماندار پلدختر با بیان اینکه روستاهای پلدختر دارای طرح هادی هیتند که دهیاران موظف هستند برابر این طرح اقدام کنند،عنوان کرد:آسفالت معابر،جدول گذاری و نظافت روستاها بر عهده دهیاری ها قرار دارد.
وی بیان کرد:دهیاران بعنوان مدیران بحران در روستاها موظف هستند برای مقابله با بحران در روستاها تیم های واکنش سریع دهند و دستگاه های متولی هم دهیاران و تیم های واکنش سریع را برای استفاده از دستگاه دمنده آموزش دهند.
عزیزی گفت:با پیگیری نماینده پلدختر در مجلس شورای اسلامی شش زمین چمن مصنوعی برای بخش های پلدختر و بالاگریوه لحاظ شده و روستاهایی که شرایط لازم را برای واگذاری زمین داشت۶ باشند می توانند این سهمیه را دریافت کنند.
وی تصریح کرد:دو دستگاه ماشین حمل زباله با وجود مشکل سرانه جمعیتی برای شهرستان دریافت شده است.
انتهای خبر/












