تاریخ : پنج شنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 1 June , 2023

تمهیدات دولت در تسهیل پیاده رویی اربعین ارزشمند است/ظرفیت های عراق بایستی افزایش پیدا کند

  • کد خبر : 3881
  • 21 شهریور 1401 - 10:08
تمهیدات دولت در تسهیل پیاده رویی اربعین ارزشمند است/ظرفیت های عراق بایستی افزایش پیدا کند
امام جمعه موقت پلدختر گفت:دولت برای برگزاری اجتماع بزرگ پیاده رویی اربعین و تسهیل در حضور زوار در عتبات اقدامات ارزشمندی انجام داد.

حجت الاسلام کاظم تیموری امام جمعه موقت پلدختر در گفتگو با بیان روز با اشاره به حماسه بزرگ اربعین اظهار داشت:اربعین نماد جهانی وحدت بین مسلمانان است که ایران پرچم دار این حرکت هستند.
وی بیان کرد:امسال دولت نسبت به گذشته بیشتر در بحث هماهنگی و اجرای برنامه های اعزام زوار به عتبات بیشترین برنامه داشت.
امام جمعه موقت پلدختر با بیان اینکه هر چند زائرین مشکلاتی در روزهای اخیر داشتند افزود:حضور میدانی و جهادی فرمانده کل سپاه، فرمانده فراجا، معاون اول رئیس جمهور وزیر کشور و دیگر مسئولان در مرزها و بررسی مشکلات از نزدیک و رایزنی با طرف های عراقی برای رفع آنها ارزشمند و قابل تقدیر است.
تیموری تصریح کرد:ظرفیت عراق برای پذیرش این تعداد زیاد زوار کافی نبود هر چند جمهوری اسلامی ایران از لحاظ برپایی موکب، مراکز بهداشتی درمانی و امدادی تلاش های زیادی انجام داد.

وی یادآور شد:اضافه کردن مرزهای زمینی برای تردد زوار، ارائه تسهیلات ۳تا۵میلیون تومانی، صدور برگ گذرنامه تردد موقت ویژه اربعین، انتقال زوار از طریق خط ریلی از خدمات ویژه دولت بود که آیت الله رئیسی با تاکید بر سفر ارزان به خوبی این موضوع مدیریت کردند.

تمهیدات دولت در تسهیل پیاده رویی اربعین ارزشمند است/ظرفیت های عراق بایستی افزایش پیدا کند

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=3881

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.