مجتبی حسینی رئیس شورای شهر پلدختر در گفتگو با خبرنگار بیان روز با بیان اینکه بدهی از قبل مانع پیشرفت کارهای شهرداری شده است اظهار داشت:یکی از برنامه های شورای شهر و شهردار پلدختر با برنامه ریزی که داشته ایم کارهای خوبی انجام داده ایم.
وی بیان کرد: طرح های نوری، آبشار پارک صخره ای، فعال کردن تونل نوری،بازسازی سه سرویس بهداشتی از جمله اقدامات نوروزی شهرداری می باشد.
حسینی تصریح کرد:قبلا فضای سبز بر اساس سرانه تغییر کاربری می دادند ولی طی دو سه سال اخیر روند سخت گیرانه تر شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری آماده استقبال از سرمایه گذاران است عنوان کرد:شهردار نهاد خدمات رسان و بر اساس وظایف ابلاغی قانون عمل می کند و به دنبال ورود به مسائل حواشی سیاسی نیست.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری پلدختر در راستای کاهش هزینه اقدامات خوبی انجام دادیم ادامه داد:هزینه های شهرداری نسبت به سه ماه اخیر، کاهش پیدا کرده به طوری که 50میلیون تومان ماهانه ما کاهش هزینه داریم.
رئیس شورای شهر پلدختر گفت: ورودی شمالی، ساحلی شرقی و غربی شهر پلدختر همچنان درگیر آثار سیلاب ۹۸ است، جدول کشی، احداث خیابان سلامت و آزاد سازی حریم رودخانه از جمله مطالبات مردم از شورای شهر و شهرداری است.
وی یادآور شد:در سفر رئیس جمهور به لرستان 20میلیارد تومان برای رفع مشکلات زیر ساخت های شهری پلدختر مصوب شد به طوری که وزیر ارشاد به عنوان نماینده رئیس جمهور در سفر شهرستانی به صورت رسمی این موضوع را اطلاع رسانی کرده ولی متاسفانه سرنوشت این مصوبه در حاله ای از ابهام قرار دارد.












