به گزارش بیان روز، سردار مرتضی کشکولی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل ع لرستان در مراسم آبرسانی به روستای آزادی شهید ولیپور واشیان با تبریک دهه فجر اظهار داشت:سپاه همیشه در کنار ملت است و امروز با حضور موثر در راستای عمران و محرومیت زدایی در نقاط محروم استان کارنامه خوبی دارد.
وی با قدر دانی از خیر آب حاج اکبر ابراهیمی که پروژه های خوب آبی در استان اجرا کرده اند عنوان کرد:صواب این اقدامات خیر به روح پسر شهید و اموات حاج ابراهیمی برسد و ما به وجود این چنین خبرهایی افتخار می کنیم به خصوص جز خانواده های معظم شهدا می باشد.
وی افزود:این روستای جدید نیاز به خدمات رسانی بیشتر از قبیل ساخت پایگاه مقاومت، مسجد و خانه عالم، غسالخانه و مدرسه دارد که امیدواریم با همت وهمکاری شما ومردم این روستا بتوانیم مشکلی از مشکلات این روستا را برطرف کنیم.
وی یادآورشد:به برکت انقلاب نقاط مختلف کشور از خدمات مختلفی از قبیل برق، آب، گاز، تلفن، جاده، بهداشت، آموزش، فرهنگی و دینی ایجاد شده است.
این طرح با همکاری سپاه، آبفای پلدختر و خیر حاج ابراهیمی به بهره برداری رسید.
