به گزارش بیان روز،رهبر معظم انقلاب اسلامی اغاز سال ۱۴۰۰ به مانند سالیان گذشته با محوریت اقتصاد، امسال را با با تکیه بر اقتصاد با عنوان “تولید ،پشتیبانی و موانع زدایی “نامگذاری کردند
به گزارش ،رهبر معظم انقلاب با هوشیاری و تدابیر حکیمانه ای که داشتند نسخه شفا بخش مسائل و مشکلات اقتصادی کشور را مسئله اقتصاد مقاومتی ،تولید وتکیه بر توان داخلی عنوان کرده اند .

ولی در دوران پسا برجام و حواشی قابل تامل آن دولت یازدهم و دوازدهم به جای تمرکز به توان داخلی با نگاه به بیرون نتوانست موانع مدنظر تولید را بر دارد و حتی با واردات اجناس کم اهمیت به کشور و در برخی مواقع با وجود تولیدات داخلی ،واردات بی رویه آن کالاهای داخلی شاهد بی رمقی اقتصاد مقاومتی و تولید شدیم.
در صورتی که دولت به جای اینکه به خارج از مرزهای ایران و کاخ سفید توجه داشته باشد باید به اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی بپردازد زیرا آمریکایی ها با انواع شیطنت ها سعی دارند برجام به نتیجه نرسد و تمرکز دولت را برای ارائه راهکار مناسب برای برون رفت از این مشکلات برهم بزند.

این در حالی که آمریکایی ها در پیش چشمان ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پس از اظهار نظرهای سیف مدیرکل وقت بانک مرکزی که نتیجه دستاوردهای برجام”هیچ”عنوان کردند به دارایی های بلوکه شده ایران دست درازی می کند و در توهین آشکار به ملت ایران، ۲۲۶ نماینده کنگره به برداشت ۱٫۵۷ میلیارد دلار از حسابهای بلوکه شده بانک مرکزی رای دادند این مصوبه که به برداشت دو میلیارد دلاری پول های بلوکه شده ایران در آمریکا معروف شد،در حالی صورت می گیرد که دستگاه دیلماسی ایران هنوز نسبت به برجام و خنده های دولتمردان آمریکایی خوش بین بود.
عطا ولی منشیان استاد دانشگاه در گفتگو با بیان روز با بیان اینکه در خصوص اینکه ما بی تدبیری ،تولید داخلی را بی رمق کرده است اظهار داشت:امروز وقتی اقتصاد کشور به نفت وابسته است و با شیطنت غربی ها با کاهش قیمت و به تبع تولید نفت کاهش پیدا می کند.

وی بیان کرد:ایران گنجینه اقتصادی خاورمیانه و حتی دنیا می باشد چون هم دارای انرژی و پتانسل های خوب کشاورزی وباغداری و طبیعی می باشد.
وی تصریح کرد:سرمایه گذاری بخش خصوصی به صورت هدفمند نه خصوصی سازی مثل هفت تپه می تواند در رونق اقتصادی و اشتغالزایی موثر عمل کند.

استاد دانشگاه با بیان اینکه دولت سیزدهم می تواند با برنامه ریزی درست تولید ایرانی رونق دهد گفت:بانک ها پاشنه آشیل مسائل ومشکلات تولید هستند و سپس ارائه تسهیلات برای رونق تولید بر اساس ظرفیت های بومی مناطق مختلف کشور باید هدفمند و نظارت شده انجام گیرد.
ولی منشیان ادامه داد:استان لرستان با داشتن پتانسل خوب انرژی و کشاورزی و گردشگری می تواند به استانی توسعه یافته تبدیل شود.
وی یادآور شد:دولت می تواند در این استان با به کار گیری توان داخلی و ظرفیت های موجود ،نرخ بیکاری و فلاکت را در این استان کاهش و شاهد رونق اقتصادی باشیم.
با توجه به تیم اقتصادی جوان و با تجربه دولت آیت الله رئیسی و روحیه انقلابی وجهادی که در این دولت وجود دارد به نظر می رسد در طی این چهار سال عمر دولت شاهد اتفاقات خوب اقتصادی و رونق تولید داخلی در کشور واستان های محرومی همچون لرستان باشیم.
*علی مرادی
انتهای پیام/
