ناصر الواری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بیان روز»،از آغاز پروژه تعویض خط پمپاژ انتقال آب شرب بخشی از شهر معمولان خبر داد و اظهار داشت: متاسفانه در مدت اخیر شاهد شکستگیهای متعدد لوله آب شرب در مناطق شهید سلیمانی و مهدیه شهر معمولان بودیم که این موضوع مشکلاتی را برای شهروندان این مناطق ایجاد کرده بود.
وی افزود: در جهت حل مشکل و ایجاد رضایت برای شهروندان با حمایت و پیگیری فرماندار معمولان و مساعدت مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان پروژه تعویض خط پمپاژ انتقال آب این مناطق در دستور کار قرار و تامین اعتبار شد.
رئیس آب و فاضلاب معمولان عنوان کرد: در این پروژه بیش از هزار متر لوله گذاری جدید با اعتباری بیش از ۲۰ میلیارد ریال انجام میشود که علاوه بر رفع مشکل شکستگیها، باعث افزایش حجم آب انتقالی و رفع کمبود آب شرب در مناطق مذکور خواهد شد.
وی ضمن تشکر از صبوری مردم معمولان، گفت: از زحمات و همکاری ارزشمند شهرداری معمولان در اجرای پروژه های آب و فاضلاب در سطح شهر معمولان در تسریع در روند خدمت رسانی بسیار موثر است که از شهردار و پرسنل شهرداری تشکر میکنیم.
انتهای خبر/













