• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026

انتقاد امام جمعه پلدختر از وضعیت نامطلوب سالن ارشاد

  • کد خبر : 9024
  • 02 دی 1403 - 23:45
انتقاد امام جمعه پلدختر از وضعیت نامطلوب سالن ارشاد
امام جمعه پلدختر ضمن انتقاد از نبود وسایل گرمایشی و سرمایشی در سالن آمفی تئاتر ارشاد،گفت:مسئولان کمک کنند تا این سالن برای برگزاری جلسات و سینما تجهیز شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بیان روز»،حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا حاجی وند عصر امروز در نخستین جشنواره جهادگران علم و فناوری پلدختر که در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد بر ضرورت تجهیز سالن ارشاد تاکید و اظهار داشت:سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اگر چه از ابتدا با طرح،سرمایه و هزینه خوب راه اندازی شده و جلسات شهرستان در این سالن برگزار می شود اما فاقد سیستم های سرمایشی،گرمایشی و نورپردازی است.

وی با بیان اینکه در پیشانی این سالن سینما نوشته شده و محل مراجعه مردم است ،افزود:انتظار می رود مسئولان همت کنند و فیلم های خوب در آن اکران کرده تا مردم از آن استفاده کنند.

امام جمعه پلدختر با اشاره به ضرورت تجهیز سالن اجتماعات ارشاد اسلامی،عنوان کرد:بخشی از تحقق این امر مستلزم شجاعت،همت و جسارت در تصمیم گیری و اقدام مسئولان شهرستانی و بخشی دیگر نیاز به پیگیری استانی دارد.

وی بیان کرد: رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی،فرماندار و مسئولان شهرستانی نیز کمک کنند تا این سالن که سرمایه و آبروی شهرستان است به وضعیت مطلوب برسد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=9024

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.