تاریخ : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ Wednesday, 29 March , 2023

حضور پررنگ شرکت ملی حفاری ایران در آب‌های خلیج فارس با تامین ۳ دکل حفاری دریایی

  • کد خبر : 3989
  • 30 شهریور 1401 - 16:38
گلپایگانی گفت: با تامین سه دکل حفاری دریایی، حضور این شرکت در آب های خلیج فارس در آینده نزدیک همانند ۴۰ سال گذشته پررنگ می شود.‌

به گزارش بیان روز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، حمید رضا گلپایگانی در نشست با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، با اشاره به اینکه در زمان حاضر این شرکت سه دستگاه حفاری شامل دستگاه حفاری شهید رجایی، شهید مدرس و مورب در خلیج فارس دارد، اظهارداشت: دکل های شهید رجایی و شهید مدرس به سبب فرسودگی تجهیزات ناکارآمد شده و با توجه به مصوبه شرکت ملی نفت ایران سه دکل جدید جایگزین این دکل ها می شود.

وی افزود: تغییر ساختار و اصلاح فرآیندها، بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری و تجهیزات خدمات فنی، تامین به موقع کالا و اقلام کاربردی، اصلاح نرخ دکل روز، آموزش و پرورش نیروی انسانی و آینده نگری در موضوع منابع انسانی از جمله محورهایی است که می تواند در چابک سازی و افزایش توان بهره وری و راندمان کار این شرکت موثر واقع شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران عنوان کرد: در دولت سیزدهم با عنایت به توجه ویژه مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران و پشتیبانی صورت گرفته، مدیریت این شرکت با تلاش و همت مضاعف مجموعه کارکنان سختکوش خود توانست شمار دستگاه های حفاری فعال خود را از ۵۶ در سال ۱۴۰۰ به۶۴ دستگاه در زمان حاصر افزایش دهد که با برنامه ریزی به عمل آمده این تعداد تا پایان سال جاری به ۶۶ دستگاه می رسد.‌

وی بیان کرد: شرایط سنی و سنوات خدمتی بخشی از کارکنان شرکت موجب می شود که تا پنج سال آینده تعداد قابل توجهی از همکاران به درجه بازنشستگی نائل گردند که ایجاد شرایط برای جذب نیروهای جایگزین اعم از رسمی و ارکان ثالث و آموزش آنان می تواند از عواقب این چالش مهم پیشگیری، تا شرکت با مشکلات کمبود نیروی متخصص مواجه نگردد.

گلپایگانی با قیاس میزان بستانکاری و بدهکاری شرکت، توضیح داد: با دریافت مطالبات، بخش های قابل توجهی از بدهکاری های شرکت به پیمانکاران تسویه می شود و در این راستا نیاز به مساعدت و اهتمام ویژه و همراهی شرکت های کارفرمایی است که در این ارتباط شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب چه در زمینه افزایش نرخ دکل و چه در پرداخت ها،همگامی و همراهی و اهتمام ویژه ای داشته اند.

وی تخصیص اعتبار برای بازسازی ناوگان حفاری را که مورد توجه مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران است موجب تحرک و شتاب بخشیدن به کار حفاری و درنتیجه رضایتمندی کارفرماها دانست و گفت: اصلاح نرخ دکل ها و نزدیکی آن با استاندارد بین المللی و افزایش سرمایه در گردش شرکت، ایجاد تحول در این مجموعه بزرگ صنعتی را بدنبال خواهد داشت و با توجه به برنامه های توسعه ای و کلان صنعت نفت ، شرکت ملی حفاری می تواند به نحو مطلوب در راستای تحقق برنامه های پیش رو گام بردارد.

محسن خجسته مهر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران روز دوشنبه (۲۸ شهریورماه) برای بررسی طرح ها و پروژه های صنعت نفت در استان خوزستان و توانمندی های شرکت ملی حفاری ایران وارد اهواز شد و در بدو ورود با حضور در موقعیت عملیاتی استقرار دستگاه حفاری ۵۸ فتح از نزدیک از تلاش حفارمردان قدردانی نمود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=3989

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.