تاریخ : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ Wednesday, 29 March , 2023

روند واکسیناسیون با حضور بسیج در لرستان شتاب گرفته است/مردم بروجرد و الیگودرز بیشتر دستورالعمل های بهداشتی رعایت کنند

  • کد خبر : 1375
  • 16 شهریور 1400 - 8:19
روند واکسیناسیون با حضور بسیج در لرستان شتاب گرفته است/مردم بروجرد و الیگودرز بیشتر دستورالعمل های بهداشتی رعایت کنند

سردار کشکولی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل ع لرستان در گفتگو با بیان روز با تاکید بر اینکه اولویت بسیج مقابله با کرونا است اظهار داشت :بسیج با تمام ظرفیت برای تسریع واکسیناسیون در کنار مراکز بهداشت ودرمان هست. وی بیان کرد :به دنبال این هستیم ساعات کار مراکز واکسیناسیون را افزایش دهیم تا مردم راحت […]

سردار کشکولی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل ع لرستان در گفتگو با بیان روز با تاکید بر اینکه اولویت بسیج مقابله با کرونا است اظهار داشت :بسیج با تمام ظرفیت برای تسریع واکسیناسیون در کنار مراکز بهداشت ودرمان هست.

وی بیان کرد :به دنبال این هستیم ساعات کار مراکز واکسیناسیون را افزایش دهیم تا مردم راحت تر بتوانند مراجعه کنند و واکسینه شوند.

روند واکسیناسیون با حضور بسیج در لرستان شتاب گرفته است/مردم بروجرد و الیگودرز بیشتر دستورالعمل های بهداشتی رعایت کنند

وی با ابراز نگرانی از مرگ و میر کرونا در لرستان گفت :مرگ و میر ۱۰نفر روزانه بر اثر کرونا در لرستان خیلی بالاست و ما همه باید تلاش کنیم با اقناع سازی مردم و رعایت دستور العمل های بهداشتی، این میزان کاهش دهیم.

کشکولی تاکید کرد:امر به معروف در راستای مقابله با کرونا به فرهنگی در جامعه باید تبدیل شود تا به همراه توزیع ماسک در محله های مختلف بتوانیم میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در جامعه افزایش دهیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل ع لرستان با بیان اینکه وضعیت استان لرستان همچنان قرمز هست گفت:وضعیت شیوع کرونا در شهرهای بروجرد و الیگودرز مناسب نیست و مردم بدون توجه به دستورالعمل های بهداشتی با دورهمی هایی که دارند فقط موارد ابتلا را در جامعه افزایش می دهند.

وی تصریح کرد:بسیج با همکاری ستاد کرونا برنامه ریزی داشته باشند تا واکسیناسیون فرا گیرتز انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه تولید واکسن واکسن های داخلی باعث خنثی سازی توطئه های دشمنان در فروش واکسن به ایران شد یادآور شد:با اهتمام دولت جدید بحث واردات واکسن به کشور سرعت بیشتری گرفته و امروز کارشناسان بهداشتی منطقه و حتی دنیا به اثر بخشی خوب واکسن برکت اذعان دارند.

وی با تاکید بر اینکه مردم از هر واکسن موجود در کشور برای مقابله با کرونا استفاده کنند یادآور شد:ازلحاظ اثر بخشی و عوارض، واکسن های مختلف وارداتی و ایرانی بررسی شده که بحمدالله واکسن برکت نسبت به سایر واکسن های سینوفارم، استرازنکا، اسپنوتیک از نظر اثر بخشی بهتری دارد

انتهای پیام/.

لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=1375

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.