تاریخ : سه شنبه, ۹ خرداد , ۱۴۰۲ Tuesday, 30 May , 2023

مراقبین سلامت بسیج درب منزل بیماران کرونایی/سپاه لرستان باهمه توان در کنار مردم است

  • کد خبر : 1219
  • 05 شهریور 1400 - 12:48
مراقبین سلامت بسیج درب منزل بیماران کرونایی/سپاه لرستان باهمه توان در کنار مردم است
سردار کشکولی گفت: مرکز مشاوره تلفنی و خدمات درمانی کرونا(درب منزل) توسط سپاه استان راه اندازی شد.

به گزارش بیان روز،سردار مرتضی کشکولی اظهار داشت: با توجه به گام پنجم طرح شهید سلیمانی که واکسیناسیون کرونا می باشد در همین راستا ۱۱ مرکز مشترک و مستقل برای تسریع در روند تزریق واکسن کرونا ایجاد شده است.

وی افزود: برای همین منظور، سوله های ورزشی نیز به عنوان مراکز تجمیعی واکسیناسیون مجهز و مهیا شده است تا هر چه سریعتر واکسیناسیون مردم علیه کرونا انجام و از میزان ابتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماری کاسته شود.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به راه اندازی مرکز ارائه خدمات مشاوره، درمانی و حمایتی، تصریح کرد: به دلیل بالا رفتن آمار ابتلای کرونا، مرکز ارائه خدمات مشاوره، درمانی و حمایتی ابتدا در خرم آباد راه اندازی شده و سپس این مرکز در همه شهرهای استان ایجاد می شود تا بتواند خدمات مورد نیاز را در منزل ارائه دهد.

سردار کشکولی عنوان کرد: در این مرکز پزشک، پرستار و یک تیم حمایتی فعالیت دارند، شهروندان می توانند طی تماس تلفنی با این مرکز از خدمات مشاوره ای یا درمانی در منزل بهره مند شوند و علاوه بر این نیز در صورت نیاز حمایت ها و بسته های معیشتی ارائه می شود.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب آماده ارائه خدمات به شهروندان است و هدف از راه اندازی این مرکز، کاهش نگرانی و دغدغه مردم در روزهای شیوع بیماری کرونا می باشد.

انتهای پیام/

مراقبین سلامت بسیج درب منزل بیماران کرونایی/سپاه لرستان باهمه توان در کنار مردم است
لینک کوتاه : https://bayanerooz.ir/?p=1219

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.