به گزارش بیان روز سید حمید رضا کاظمی نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس در گفتگو با بیان روز با امام جمعه اظهار داشت :دوران دفاع مقدس فرصتی مناسب برای انتقال ارزش های انقلاب اسلامی است که وظیفهٔ ما سنگین تر هست.
وی بیان کرد:توطئه گران به دنبال توطئه بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد و ما نباید فریب بوق های رسانه ای غرب برای تضعیف انقلاب بخوریم.

وی عنوان کرد:اعتماد به جوانان در دوران دفاع مقدس شاهد موفقیت بودیم و امروز در این برهه سخت هم بایستی به نسل جوان اعتماد کنیم می توانیم موفق باشیم.
وی تصریح کرد:دانش آموزان با فرهنگ ایثار وشهادت آشنا کنیم و این توانایی داشته باشند مقابل توطئه ها ایستادگی کنند ما به مانند دوران دفاع مقدس موفق هستیم.
وی عنوان کرد:نمایندگان مجلس در ادامه خون شهدا از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی با عمل به وظایف قانونی خود عمل خواهند کرد.
انتهای پیام